Team
Ontmoet
het team
De staff
1561463556 1539522304 david min

David Giron

Directeur
Meer info
Als Hoofd Onderwijsprogramma van 42 sinds de oprichting in 2013, heb ik bijgedragen aan het ontstaan van deze innovatieve leeromgeving en aan de impact ervan op het leven van de studenten. Ik ben ongelofelijk blij deze leeromgeving dankzij Corinne Vigreux en het bestuur van Codam, uit te kunnen breiden naar Nederland.
1561463120 1544021467 renepretty

Rene de Groen

Facility Manager
Meer info
Gefascineerd door Facility. En een passie voor jong volwassenen en... communicatie. Bij Codam, komen deze waarden op een wel heel bijzondere manier bij elkaar. Het creëren van de juiste omstandigheden zodat studenten het optimale uit Codam kunnen halen: dat is mijn missie.
1539522150 codam profile roos min

Roos Peters

Adjunct Directeur
Meer info
Ik geloof dat onderwijs van ongekend belang is voor een toekomstbestendige samenleving waaraan iedereen de kans krijgt om in deel te nemen en aan bij te dragen. Codam is een plek waar studenten continue worden uitgedaagd, dromen waar kunnen maken en, niet te vergeten, ook veel lol hebben. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om hier dagelijks aan bij te dragen, binnen het team ben ik o.a. verantwoordelijk voor het assistance programma, administratie, juridische- en personeelszaken.
1553163239 thomas min

Thomas Nogueira

IT Manager
Meer info
“People are prone to taking mental shortcuts. They may know that they shouldn’t give out certain information, but the fear of not being nice, the fear of appearing ignorant, the fear of a perceived authority figure – all these are triggers, which can be used to convince a person to override established security procedures.” Kevin Mitnick
1603183125 website small bw

Victoria Ous

Partnerships & Talent Manager
Meer info
1608546160 yasmine website

Yasmine Najja-Brouwer

Marketing and Communication
Meer info
I was born in a place, grew up in a few other places, and now I live in Amsterdam. I hate self-summaries but I would mostly describe myself through the use of several vague but positive adjectives. I consider marketing as an art, a piece of creativity. It’s a chance to interact with others and let them discover your excitement about your thoughts. It’s an opportunity to put people in a positive mindset. Codam is for me something that is worth reading about or something worth writing about. (Benjamin Franklin.) I love food, making people laugh, and good times on a level roughly equal to everything else with 26 chromosomes.
Onafhankelijk
1560869590 benita

Benita Mendes de Leon

Student Counselor
Meer info
Codam is een fantastische en uitdagende plek om te werken als student counselor. Juist omdat het zo’n innovatief onderwijssysteem is, is het interessant te zien welke invloed dit heeft op iedereen bij Codam. Mijn functie is dan ook uitdagend om de studenten te coachen waar nodig. Ik ben trots dat ik deel uit kan maken van een omgeving waar jonge getalenteerde mensen zich ontwikkelen.
De board
1561463241 1539523710 corinne min

Corinne Vigreux

Voorzitter
Meer info
Als een tech entrepreneur, zie ik het grote tekort aan goede software engineers en digitale visionairs. Door het werk dat mijn stichting heeft gedaan rondom het verbeteren van sociale mobiliteit in de afgelopen 10 jaar, ben ik enorm veel ongebruikt talent tegengekomen. Met Codam brengen we dit samen. We zijn een thuis voor communities van studenten die samen vaardigheden leren die hen voorbereiden op het werk van de toekomst. Via Codam, kiezen studenten voor een bedrijf die in doel en cultuur bij hen past. Of misschien starten ze wel een eigen bedrijf!
1539523762 harold min

Harold Goddijn

Bestuurslid
Meer info
Al eeuwenlang is Amsterdam het hart van technologie gedreven innovatie en samenwerking – van de Gouden Eeuw tot de huidige tijd waarin steeds meer disruptieve startups zich vestigen in de hoofdstad. Het is daarom vanzelfsprekend dat Codam hier zijn deuren opent en zich richt op het opleiden van een nieuwe en diverse groep van gemotiveerde programmeertalenten die cruciaal zijn voor het succes van technologiebedrijven als TomTom.
1561463701 1539523752 janneke min

Janneke Niessen

Secretaris
Meer info
Technologie wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven en werk. In technologie, worden de bedrijven en banen van de toekomst gecreëerd. Het is belangrijk dat de producten en diensten die we gebruiken inclusief zijn. Dit vraagt om een diverse groep mensen die in technologie werkt. In mijn rol als bestuurslid bij Codam focus ik erop ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk diversiteit in de studenten bij Codam hebben.
1608547214 download

Paul Zevenbergen

Bestuurslid
Meer info
-
1563543009 daniel

Daniel Roos

Penningmeester
Meer info
Daniël Roos startte zijn carrière in de bankenwereld, waarna hij een tijd als consultant werkte. Dat bracht hem echter niet de voldoening waar hij naar verlangde. 15 jaar geleden nam hij een besluit: hij diende zijn ontslag in en richtte JINC op. Het startpunt: de maatschappij ten goede veranderen. Niet door problemen te analyseren, maar door iets te dóen. Samen met het bedrijfsleven en het onderwijs helpt JINC sindsdien kinderen uit een omgeving met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.
Ga de uitdaging aan!

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor Codam? Meld je nu aan! Reminder: bij elke stap van het aanmeldingsproces kun je pauzeren, no rush!