Maak het verschil met een donatie

Bij Codam geloven we in de kracht van onderwijs voor het bevorderen van sociale mobiliteit. Ons unieke peer-to-peer model stelt studenten in staat om bekwame software engineers te worden, ongeacht hun achtergrond of financiële middelen.

Maar we kunnen dit niet alleen. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat elke student de kans krijgt om een carrière in tech te starten.

Help ons om door te gaan met het bieden van kosteloos, hoogwaardig, innovatief en toegankelijk onderwijs.


Maak een donatie

Wat onze studenten zeggen

Ik kom niet in aanmerking voor een student reisproduct. Gelukkig vergoedt Codam mijn reiskosten via het Student Assistance Program. Nu kan ik elke dag op de campus zijn. Zo kan ik mijn peers bijhouden en dat is een fijne gedachte.

Swenne Codam student

Het Codam Student Assistance Program biedt mij de mogelijkheid om mij op mijn studie te kunnen focussen. Daarvoor moest ik drie dagen in de week werken. Nu kan ik minder werken en mij volledig richten op het leren programmeren.

Rares Codam student

Waarom doneren

Met een donatie zorg je ervoor dat jongeren met diverse achtergronden toegang krijgen tot hoogwaardig en toekomstgericht onderwijs met uitzicht op een duurzame baan in de tech industrie.

Versterk talent

Jouw donatie zorgt ervoor dat getalenteerde jongvolwassenen, inclusief vrouwen, vluchtelingen en mensen zonder diploma's, een mooie carrière kunnen opbouwen in de veelzijdige tech wereld.

Investeer in diversiteit

Door Codam te steunen, draag je bij aan een meer diverse en inclusieve techsector waarin niet je afkomst telt, maar je vaardigheden.

Faciliteer innovatie

Met jouw bijdrage kunnen we een uitdagende leeromgeving blijven bieden. Denk hierbij aan het continu verbeteren van het curriculum en het onderhouden van de faciliteiten.

Bericht van de oprichter

Toen ik Codam oprichtte, had ik een duidelijke visie: onderwijs innoveren door een hoogwaardig alternatief te bieden voor degenen die het niet kunnen betalen of niet tot hun recht komen in traditionele systemen.

Nu, vijf jaar later, hebben we bewezen dat het model werkt en nodig ik andere organisaties en individuen met dezelfde overtuiging graag uit om mij te vergezellen in mijn missie en Codam financieel te ondersteunen.

Corinne Vigreux Oprichter Codam & mede-oprichter TomTom

Partners van Codam

De steun van bedrijven is essentieel voor het succes van onze studenten. Bedrijven kunnen het verschil maken door studenten aan te nemen, kennis te delen of in de vorm van een donatie.

Organisaties zoals Adyen, Exact Foundation en The Student Experience gingen al voor. Zo stelt Adyen studiebeurzen beschikbaar voor vrouwelijke studenten en de Exact Foundation werkt samen met Codam aan het creëren van gelijke kansen in de tech sector.

Om verdere mogelijkheden te bespreken over hoe jouw organisatie kan bijdragen aan Codam, neem contact op met:

Victoria Ous

Head of Partnerships

Contact Victoria

Codam's bijdrage aan de Sustainable Development Goals

Door de SDG's te integreren in onze missie, streeft Codam ernaar een katalysator te zijn voor positieve verandering. Sluit je bij ons aan voor een meer duurzame, inclusieve en rechtvaardige toekomst.

FAQ

  • Ja dat kan. Stichting Codam heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Hierdoor kunnen particuliere donateurs en bedrijven de giften onder voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting. Laat het ons weten als je hier gebruik van wilt maken door een mail te sturen aan donaties@codam.nl. Dan maken we het benodigde papierwerk in orde.